Regnskabsassistance og lønadministration

– der dækker alle jeres behov

Vi tilbyder

DanAccount er specialist i regnskabsmæssig assistance og lønadministration.
Derfor behøver I ikke at gå andre/flere steder hen, når I har brug for hjælp til bogføring og momsangivelser eller har spørgsmål til f.eks. beskatning af løn og løngoder mv.

Vores erfaring viser, at kundernes samlede udgift til økonomifunktionen falder ved at oursource. Samtidig bliver de mindre sårbare i forbindelse med sygdom, barsel og ferie.

Vi gør gode virksomheder bedre…

BOGFØRINGSASSISTANCE

Vores kunder har brug for bogføring, regnskabsmæssig assistance samt forskellige former for rådgivning og rapportering. Vi tilbyder at designe en servicepakke efter jeres behov.

Læs mere om servicepakken

ÅRSRAPPORTER

Årsrapporten opstilles efter gældende Årsregnskabslov, og hjælper dig med at få overblik over alle dine indtægter, udgifter, aktiver og passiver. Dette skaber indsigt i hvilken retning din virksomhed bevæger sig i.

Læs mere om årsrapporter

LØNADMINISTRATION

Alsidighed og mangeårig erfaring i at administrere lønninger for både danske og internationale virksomheder betyder, at vi er specialister i alle opgaver, som er knyttet til lønadministration.

Se hvad løsningen kan indeholde

SELSKABSREGISTRERING

Vi assisterer med selskabsregistrering af virksomheder i Danmark og sørger for at du kommer godt i gang med din virksomhed. Vi har samarbejdspartnere, som vi kan henvise til i forhold til andre ydelser der er behov for når man etablerer sig i Danmark med et selskab.

Læs mere om selskabsregistrering

LEDELSESRAPPORTERING

Med de relevante rapporter og systematikker bliver økonomisystemet et ledelsesværktøj, der både sikrer den nødvendige dokumentation og danner grundlag for strategiske beslutninger.

Lær mere om ledelsesrapportering

RÅDGIVNING

Vi er altid ajour med den nyeste udvikling indenfor regnskab, HR og løn. Kendskabet til den nyeste udvikling kommer dig og din virksomhed til gode i form af proaktiv og brugbar rådgivning/sparring som er relevant for dig.

HR-ASSISTANCE

Vi vejleder om den danske ferielov og administrerer ferieregnskab og fravær. Vi hjælper med refusionsansøgninger, vejleder om Barselsloven og leverer relevante godtgørelse formularer.

Se hvordan vi kan hjælpe jer

BUDGETTERING

Det er vigtigt at have budgetteringen på plads, og især opfølgningen er vigtig for at kunne styre din virksomheds økonomi og vækst. Er det svært og har du brug for hjælp, så står vi klar til at hjælpe dig.

Læs mere om hvordan vi skaber værdi

FORRETNINGSOPTIMERING

Vi hjælper dig med optimering af processer og kapacitet via digitale værktøjer (f.eks. ingen ledig kapacitet midt på måneden mellem to lønkørsler) og tilstedeværelse af opdaterede kompetencer.

Læs mere om optimering og digitalisering

REFUSIONER

Alle virksomheder har løbende brug for at udarbejde refusionsansøgninger i forbindelse med sygdom og barsel. Vi vejleder om refusionsregler og varetager de praktiske ansøgninger.

Læs mere om refusioner

SOCIALE OMKOSTNINGER

Medarbejderne er og bliver enhver virksomheds vigtigste ressource. DanAccount svarer på alle spørgsmål i forbindelse med sociale omkostninger og goder til medarbejderne.

Se hvilke spørgsmål vi kan besvare

ETABLERING I DANMARK

Flere og flere internationale virksomheder har behov for at etablere sig i Danmark, og vi sikrer, at danske og udenlandske kunder opfylder officielle krav og anbefalinger til økonomiske aktiviteter i Danmark.

Lær mere om etablering i Danmark

STIFTELSE AF A/S, ApS og IVS

Når man skal stifte et selskab, er det vigtigt at få den rette rådgivning, således at man stifter virksomheden i den rette selskabsform, som passer til ens behov og sikrer optimale forhold for virksomheden og ejeren. Det kræver forarbejde og en god sparringspartner at vælge den rigtige selskabsform. Brug os inden du tager en beslutning hvis du er i tvivl.

Læs mere om hvad du skal være opmærksom på

FAQ

Her finder I svar på de hyppigste spørgsmål indenfor bogføring og lønadministration, samt spørgsmål relateret til samarbejdet, og hvordan DanAccount sikrer fortrolighed og sikkerhed.

Læs alle spørgsmål og svar