Etablering i Danmark

– med 100 % compliance

I sikre hænder

Flere og flere internationale virksomheder har behov for at etablere sig i Danmark. Enten med et repræsentationskontor eller med en fast driftsenhed som f.eks. A/S, ApS eller filial.
DanAccount sikrer, at vores danske og udenlandske kunder opfylder alle officielle krav og anbefalinger til økonomiske aktiviteter i Danmark.

Vejledning og support

Virksomheder, der etablerer sig som en selskabsskattepligtig enhed, får vejledning om mulighederne, hjælp til selve etableringen plus alle de HR-services og lønadministrative opgaver, der er forbundet med den daglige drift.

Virksomheder, der etablerer sig som repræsentationskontor, assisterer vi med klientkonto, adresseservice og administration af digital postkasse.

Gratis og uforpligtende møde

Kontakt Martin T. Bruun, martin@danaccount.dk eller (+45) 40 15 52 23, og aftal et gratis og uforpligtende møde/conference call, hvor vi afdækker forventninger og behov.

Stort internationalt netværk

Vi har et stort nationalt og internationalt netværk blandt kollegaer, revisorer, banker, advokater og ambassader.

Hele vort personale taler dansk og engelsk. Tilmed har vi personale, som taler svensk/skandinavisk og bosnisk, og disse to ting gør DanAccount til en oplagt ”one point of contact” for virksomheder, der ønsker at etablere sig i flere lande.